Schouten Vleeswaren: Events, Media en Publicaties

Events, Media en Publicaties


Vrijdag 12 Juli 2019

Schouten Vleeswaren onderdeel van Group of Butchers

Schouten Vleeswaren met haar twee productielocaties in Tegelen en Lottum is onderdeel geworden van Group of Butchers! Met deze overname breidt Group of Butchers, een van de leidende producenten in ambachtelijke vleeswaren en gegaarde vleesproducten, haar positie in ambachtelijke worst- en BBQ-producten uit. Voor Schouten Vleeswaren betekent het opgaan in Group of Butchers een versterking van de interne organisatie en verdere groei.

 

Klik op de afbeelding om naar het persbericht te gaan..

 


Zondag 17 en Maandag 18 Maart

Schouten Vleeswaren stond op de voorjaarsbeurs van VAV divers & Arts divers in Heijen. Het thema van deze beurs was 'Viva La Food Festival'. Op onze BBQ lag een heerlijk worstje met een knoflook marinade. #ofjeworstlust bleek voor (bijna) iedereen wel op te gaan, en we kregen zeer positieve reacties. (Daar doen we het natuurlijk voor!) We worden niet voor niets 'worstenkoningen van Nederland' genoemd, worsten zijn en blijven onze passie!

Klik op de afbeelding om in volledige grootte te zien.

 


Vrijdag 9, Zaterdag 10 en Zondag 11 November 2018

Christmas...

#with a touch of nature 

Wij waren ook dit jaar weer aanwezig op de Wintersfeerdagen van Keygaaf geWoonbasic locatie Tegelen. Onder sfeervolle ambiance kon er inspiratie opgedaan worden omtrent de trends voor Kerst 2018.

Tijdens deze gezellige dagen hebben vele bezoekers genoten van onze heerlijke hotdog!

  

Klik op de afbeelding om in volledige grootte te zien.

 


Dinsdag 29 Mei 2018

Vandaag staat er een prachtig artikel in de krant. Het verhaal van Schouten Vleeswaren, en onze passie voor worsten staat in Wij Limburg. Dit is een bijlage van De Limburger. Een geweldig artikel waar we dan ook ontzettend trots op zijn!

Klik op de afbeelding om in volledige grootte te zien.

 


Donderdag 22 Maart 2018

Schouten Vleeswaren gaat uitbreiden!

Door de groei die we door de jaren hebben doorgemaakt is de vestiging in Tegelen te klein geworden. We hebben de mogelijkheden onderzocht, en uiteindelijk gekozen voor de aankoop van een nieuw pand. In ons pand in Tegelen zal de productie blijven plaatsvinden, en onze nieuwe vestiging zal als distributicentrum gaan dienen. 

Vandaag hebben we Simon Tans van Rabobank Venlo een rondleiding gegeven door onze nieuwe vestging. We zijn de afgelopen weken druk bezig geweest om om deze 2e locatie aan te passen. Op LinkedIn staat hier een mooi stukje over geschreven:

Klik op de afbeelding om naar het artikel te gaan.

 


Vrijdag 10, Zaterdag 11 en Zondag 12 november 2017

Christmas....
Keep it simple, sober & stoer

Schouten Vleeswaren was aanwezig op het Kerst Event van Keygaaf GeWoonbasic Tegelen in het Vredeshuis. 

X-Mas, also a man's world....

Tijdens het stoere Kerst Event hebben vele heren en dames genoten van onze heerlijke Curryworst met daar overheen de enige echte Hela Curry Kruiden Ketchup Superieur.


Het waren 3 geweldige dagen!

Klik op de afbeelding om in volledige grootte te zien.

 


Zaterdag 6 mei 2017

Schouten Vleeswaren was aanwezig op het Valuas Evenement van Hotel Restaurant Valuas. Een festival om iedereen kennis te laten maken met de Wereld van Valuas. Het was een dag voor iedereen, jong en oud. Voor een kleine bijdrage kon iedereen genieten van heerlijke gerechten van Valuas en haar leveranciers. Wij waren aanwezig om iedereen kennis te laten maken met onze overheerlijke curryworst, die uiteraard werd geserveerd met de beroemde currysaus van Eric Swaghoven. Het was een zeer geslaagde dag!

Klik op de afbeelding om in volledige grootte te zien.


November 2012

Onze klant A-Z Barbecue & Gourmet Party Service heeft een bedrijfsreportage laten maken waarin ook Schouten Vleeswaren te zien is.

                             

We vonden het ontzettend leuk dat we gevraagd werden, en het resultaat mag er zijn. Voor meer info over A-Z Barbecue & Gourmet Party Service kunt u kijken op https://www.barbecue.nl/.

 


Born, 2001

Een super leuk artikel uit de oude doos. Dit was in de tijd dat ons bedrijf nog gevestigd was in Born. De passie is van vader op zonen doorgegeven..

Klik op de afbeelding om het volledige artikel te kunnen lezen.


 

Schouten Vleeswaren BV
Beijtelstraat 1b
5931 NJ Tegelen
Tel: 077 465 7021

Zandterweg 12
5973 RC Lottum
Tel: 077 465 7021