Schouten Vleeswaren: Onze producten

Onze producten

Onze producten variëren in diverse worst soorten. De producten waar Schouten Vleeswaren zich de afgelopen jaren het meest in heeft gespecialiseerd zijn onze BBQ-worsten. Deze zijn al meerdere keren met goud  bekroond op de nationale vakwedstrijden. Tevens zijn onze BBQ-worsten en ontbijtworsten glutenvrij!

De producten die ons bedrijf verlaten zijn kwaliteitsproducten. We eisen de beste en meest verse grondstoffen voor onze producten, dit proef je in ons eindproduct terug.

Onze moderne productieruimte stelt ons in staat kwaliteit te combineren met een hoge en consistente productie. Daarnaast nemen onze medewerkers hun verantwoordelijkheid voor de productieprocessen waarin hygiëne, kwaliteit en voedselveiligheid de basis zijn. Er wordt bij ons een volledig traceerbaarheids systeem toegepast dat voldoet aan de normen volgens FSSC 22000. Door korte lijnen tussen onze verkoopafdeling en de productie is het mogelijk snel in te spelen op de specifieke wensen van onze klanten qua receptuur, gewicht, vorm en verpakking.

Wij leveren aan supermarkten, slagerijen, horeca en de hierop betrekking hebbende groothandel. Schouten Vleeswaren beschikt over een FSSC 22000 certificaat, een HACCP erkenning en een EG nummer (EG NL 3185).

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neemt u dan contact met ons op, wij staan u graag te woord!

 

Schouten Vleeswaren BV
Beijtelstraat 1b
5931 NJ Tegelen
Tel: 077 465 7021

Zandterweg 12
5973 RC Lottum
Tel: 077 465 7021


Online bestelling