Schouten Vleeswaren: Every family has a story…

Every family has a story…

 

 

In 1988 is Fred Schouten met zijn vrouw Helma een slagerij begonnen. Hier is hij begonnen met de productie van vleeswaren voor zijn eigen winkel en voor derden. Beide zonen, Gino en Alex, vonden het toen al leuk om mee te helpen.

Slagerij

Doordat het leveren aan derden zo succesvol was, werd in 1998 besloten de winkel af te stoten. Inmiddels had Gino, de oudste zoon van Fred, het team al versterkt. Alex, de jongste zoon, werkt sinds 2001 in het bedrijf.

De vraag naar onze producten werd steeds groter, maar ruimte hadden we niet meer voldoende. Daarom zijn wij in 2004 verhuisd naar Tegelen. Dit pand gaf ons de mogelijkheid om door te groeien. Om up-to-date te blijven hebben we in 2011/2012 de binnenkant van ons bedrijfspand verbouwd en in 2015 de complete buitenkant. Binnen zijn er aparte ruimtes gecreëerd voor het produceren, bereiden en inpakken van onze producten. We hebben hierdoor gezorgd voor een betere routing in ons productieproces.

Ons bedrijf werd steeds professioneler. Daarom is Peggy, de vrouw van Gino, ons team komen versterken. Zij doet de administratie en is de rechterhand van Fred. Ook ondersteund ze Gino en Alex met het voedselveiligheidssysteem binnen ons bedrijf.

In 2013 hebben Gino en Alex de zaak overgenomen. Fred is echter nog altijd niet weg te denken binnen het bedrijf.   

Omdat ons bedrijf de afgelopen jaren mee is gegroeid met onze klanten, is ook het pand in Tegelen te klein voor ons geworden. We hebben er in 2018 uiteindelijk voor gekozen om een pand te kopen in Lottum. Dit pand wordt helemaal aangepast naar al onze wensen en aan de hoogste kwaliteitseisen. Deze locatie dient als opslag en distributiecentrum.

Sinds Juli 2019 zijn wij onderdeel geworden van de Group of Butchers. Dit betekend voor ons een versterking van de interne organisatie en verder groei. 

In de video beneden krijgt u een indruk van ons bedrijf..

Schouten Vleeswaren BV
Beijtelstraat 1b
5931 NJ Tegelen
Tel: 077 465 7021

Zandterweg 12
5973 RC Lottum
Tel: 077 465 7021


Online bestelling